Referenties

Wat anderen van onze workshops vonden

“Onderwerp: filosofisch, spiritueel en lijfelijk, ervaringsgericht, overeenkomstig de aangekondigde opzet; Syllabus: zorgvuldig samengesteld, verzorgde uitvoering, veel positieve ruimte; Trainers: respectvol, ge”center”ed, vaardig, rust uitstralend (meestal tenminste); Eigen gevoel: comfortabel, betrokken, leerzaam, verrijkend”
Gerhard Galle, notaris, Eefde

“Heel zinvol. Voor mij is het weer een bevestiging dat het zo belangrijk is om vanuit je innerlijke rust te werken. En ook leerzaam om te merken hoeveel mogelijkheden er zijn om die rust te bewaren”
Agathe Jansen, psychologe, Koog a/d Zaan.

“Hiermee doorgaan ! Mag zeker hele dag met meer ervaringsoefeningen. Bedankt en succes”
Corine de Jong, advocaat, Den Haag

“Heel veel gedaan in korte tijd. Zeer zorgvuldig begeleid. Veel belangstelling voor het vervolg ! Onvergetelijke zwaarddans ! Neutraliseren en stilte-effecten toegepast in het onderhandelen. Ging goed. Veel complimenten en tot ziens.
Dick Bonenkamp, trainer, Nuland

“De workshop had voldoende elementen om er een gehele dag mee te vullen. Uitstekend experiment !”
Jan Goossens, oud voorzitter NMI, directeur Mediation Centre, Breda

“Cursus voorziet in een leemte en voldeed aan mijn verwachting”
Paul Wijntje, juridisch adviseur, Roermond

“Het was een bewustwording van iets dat ik eigenlijk al wist maar niet eerder heb kunnen benoemen of verklaren. Met het vergroten van de weerstand door verplaatsing van de gedachten is jullie uitdrukking “mediation from center” fysiek waarneembaar geworden. Die waarneming en bewustwording kan zo dienen voor het vinden én bewaren van innerlijke rust, evenwicht en zelfvertrouwen.”
Ed Vleut, Kamer van Koophandel, Hillegom

“Het aanreiken van hulpmiddelen en oefeningen die mijn vaardigheid en zelfvertrouwen als mediator kunnen versterken en waarmee je kunt voorkomen dat je in een conflict wordt meegezogen ervaar ik als een belangrijke bijdrage aan mijn vakmanschap. Bovendien was de opzet verrassend in de vorm en zinvol naar inhoud.”
Manja Pach, rechter, Deventer

“Een cursus als deze is naar mijn mening een bijna noodzakelijke aanvulling op de vaardigheden die je als conflictbemiddelaar bijgebracht krijgt. Zowel voor degenen voor wie het een eerste kennismaking is met introspectie, maar ook voor degenen die wat meer ervaring hebben met bewust omgaan met en kijken naar hun eigen ideeën, gedachten, lijf, vooroordelen etc.”
Marianne Leemreis, advocaat, Rotterdam

“Twee jaar geleden volgde ik de ‘centertraining’ bij Welstone. Het lukt mij lange tijd om het ‘centeren’ voor en tijdens mediationgesprekken toe te passen. Tijdens een vaardigheidstraining dit jaar was mijn leerdoel voor deze training al weer bereikt op het moment dat ik me realiseerde dat ik de ‘stone’ uit het oog was verloren en het centeren niet meer in mijn systeem zat. Inmiddels ligt de steen weer ‘in het zicht’ en lukt het mij gesprekken vanuit meer rust te voeren”.
Nelleke Hartmanns, mediator, Vugt